HVEM STÅR BAG IQ SOX?

claus_bambussokker-iqsox

BAGMANDEN

Det er mig – Claus Hauge Kristensen, 36 år og bosiddende i Brejning ved Vejle samme med min hustru Mette på 35 og vores 2 dejlige piger, Saga på 3 år og Kaya på 1 år. Jeg har arbejdet med problemløsende strømper i ca. 8 år. Faktisk er jeg uddannet Klejnsmed (2001) og senere Produktionsteknolog (2005).

 

Min interesse for strømper fik jeg, da jeg var i Afghanistan som soldat. Hvor jeg var udsendt med Den Kongelige Livgarde på Hold 5 (2008) til Armadillo. Her fandt jeg ud af, hvor meget strømper egentlig betyder, og kan betyde, når man sveder meget, og er afhængig af at ens fodtøj, og strømper er i tip-top form. Jeg eksperimenterede meget med mine strømper, og jeg fandt ud af, hvor meget de rigtige materialer betyder. Mange af de ting som jeg fandt ud af dernede, bruger jeg i dag, når jeg sidder og udvikler strømper.

Alle har en holdning til strømper

Når jeg møder mennesker på min vej, så falder snakken naturligt på strømper. Min oplevelse er, at alle har en holdning til strømper. Det sjove er, at holdninger differentierer sig utroligt meget. Nogle siger, at strømperne ikke må klemme, andre vil have tykke, nogle vil have tynde, en tredje vil ikke have søm, der klemmer på tæerne og en fjerde vil ikke have en strammende elastik.

Da jeg ønsker, at du får den bedste oplevelse med både dine strømper og dine fødder, er det min mission at sikre dig de bedste løsninger. Derfor optimerer og udvikler jeg hele tiden på designet, og jeg går aldrig på kompromis med garnkvaliteter i mine produktioner. Det kommer dig og dine fødder til gode.

Som mit motto går:

”Fødderne skal bære os gennem livet.
Derfor fortjener alle fødder at have det godt!”

Hvis du er enig med mig, så tøv ikke med at finde en forhandler nær dig eller køb dem her à IQ sox
Jeg yder fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

Venlig hilsen

claus

Claus Hauge Kristensen
Strømpeentusiast og iværksætter

Du kan se min fulde Linked In profil her

Kontakt IQ sox

1111111