IQ SOX ER ET DANSK STRØMPEMÆRKE,
HVOR DER ER SÆRLIGT FOKUS PÅ

IQ sox brandet ejes af Nichefabrikken, og drives i dag af Claus Hauge.
Du kan læse mere om mig og mine visioner for IQ sox under fanen ”info”.

Arbejdsprocessen omkring udviklingen af strømper, er altid funderet i følgende tre visioner, da disse gennemsyrer IQ sox som brand.

bambussokker-baeredygtighed

BÆREDYGTIGHED

Alle mennesker har ansvar for at passe på naturen. Derfor benytter jeg bambus og merinould som hovedingredienser i strømperne, da disse materialer er særligt bæredygtige, og har en lang række fordele som bomuld ikke har. Bl.a. er vores Premium bambusgarn naturligt antibakterielt, hvilket gør at dine strømper ikke lugter surt om aften. Vores merinould er fra Italien, som fremstiller den nok bedste merinould der findes.

KVALITET

Mine strømper skal være gode, at du som kunde trækker på smilebåndet, hver gang du ham dem i hånden. De skal være bløde, sømløse ved tæerne, ikke stramme omkring skaftet og for alt i verden ikke lugte, når du tager dem af om aftenen. Både vores uld og bambus garn er lugtfrit, det skyldes den høje kvalitet af garn vi bruger.

orginal-bambusstroempe
Bambusstroemper-sortere

BRUGERVENLIGHED

Sorte strømper i forskellige størrelser er ikke altid nemme at parre efter vask. Men IQ sox har lavet et system, hvilket kommer til udtryk ved de individuelle farvekoder eller tal på strømperne. Således du altid kan se, hvilke strømper der passer sammen.

Det siger kunderne …

Med disse tre visioner og jeres løbende feedback, tør jeg godt at sige …

SÅ GODE, AT DU IKKE
VIL TAGE DEM AF!

1111111